На Волині тривають ремонти в дошкільних навчальних закладах
Волинь

На Волині тривають ремонти в дошкільних навчальних закладах

8 червня 2018, 16:03
0
0
Сподобалось?
0

У літній період в дошкільних навчальних закладах намагаються виконати максимальні обсяги ремонтних робіт. Міська влада виділяє значні кошти на оновлення закладів освіти, аби навчально-виховний процес у них був максимально комфортним.

Відтак, за інформацією відділу інформаційної роботи міської ради, сьогодні радник міського голови Ігор Поліщук та начальник управління освіти Зіновія Лещенко завітали у ДНЗ № 17, що на проспекті Перемоги, 9. Цей садочок відомий тим, що тут діяв власний міні - зоокуточок, у якому були різні види риб, птахів, черепахи тощо.

Нині ж, за словами директора закладу Світлани Кралі, аби збільшити кількість місць у дитячому садочку, вирішено зробити реконструкцію приміщень, де жили тварини, під групи. Вона зауважила, що на черзі у дитсадок цьогоріч перебуває більше 60 малюків. Завдяки проведенню ремонтних робіт, цьогоріч замість 25 діток сюди зарахують 55. Це значно скоротить чергу. За її словами, на ремонтні роботи з міського бюджету виділили більше 600 тисяч гривень. Усіх тварин, що жили у зоокуточку, розселили у дитячих групах.

Потому Ігор Поліщук та Зіновія Лещенко побували у дошкільному навчальному закладі № 19. Це один з найбільших садочків міста. Тут діє 14 груп. Проблемою цього закладу через застарілу систему опалення були холодні приміщення. Аби забезпечити комфортні умови для дітей, вихователі були змушені включати електрообігрівачі.

    

       

  

    


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися