На Волині –Всеукраїнський семінар з охорони праці  в лісовій галузі
Волинь

На Волині –Всеукраїнський семінар з охорони праці в лісовій галузі

3 травня 2018, 12:45
0
0
Сподобалось?
0

 Побачити, як на Волині забезпечується безпечна лісозаготівля та виробництво, з’їхалися фахівці лісової галузі майже з усіх куточків держави – Чернівецької, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Житомирської, Хмельницької, Чернігівської, Вінницької та інших областей України. Відбуватиметься захід на базі державних лісогосподарських підприємств Волинського ОУЛМГ протягом 3 днів – із 3-го до 5-те травня, -інформує прес-служба ВОУЛМГ.

Заступник начальника Волинського ОУЛМГ Олександр Рибчинський наголосив, що  Волинь – серед найлісистіших в Україні, а волинські лісогосподарські підприємства – серед кращих, в тому числі – за рівнем організації безпечної праці.

Учасники семінару відвідали  Воротнівське лісництво ДП «Ківерцівське ЛГ», оглянули  садибу лісництва і ознайомлення з роботою Лісівничого молодіжного центру.

Побувають учасники семінару-наради також  в державних лісогосподарських підприємств  «Колківське ЛГ»,  «Маневицьке ЛГ», де ознайомляться  тим, як  налагоджено переробку деревини. Учасники семінару  побувають на пожежній станції ДП «Поліське ЛГ», ознайомляться з організацією безпечних робіт у цеху переробки деревини та на нижньому складі ДП «Городоцьке ЛГ». Також побачать, як організовано гаряче харчування на лісозаготівлі. В рамках семінару заплановані також візити на об’єкти ДП «Шацьке УДЛГ» та ДП «Ковельське ЛГ».

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися