Шукають очевидців ДТП на автотрасі «Київ-Ковель-Ягодин»
Волинь

Шукають очевидців ДТП на автотрасі «Київ-Ковель-Ягодин»

11 липня 2018, 11:07
0
0
Сподобалось?
0

Автоперевізник маршрутного автобуса «Київ-Ковель» Оксана Мельник просить відгукнутися свідків смертельної аварії, що трапилася на Рівненщині 25 червня на автотрасі «Київ-Ковель-Ягодин».   Жінка побоюється, що слідство можуть штучно затягувати, щоб приховати правду. Тому вона звернулася до Інтернет-видання «ПроКовель» з проханням допомогти їй відшукати очевидців моторошної автопригоди.
   «Велике прохання до людей, які стали свідками ДТП, що трапилася біля міста Сарни на повороті у село Орлівка 25 червня, повідомити інформацію за телефоном (050)9274422. Ваші свідчення є дуже важливими», - каже Оксана Мельник.
   Нагадаємо, що аварія, про яку йдеться вище, сталася в Сарнівському районі на Рівненщині. 25 червня водій автомобіля «Мерседес-Бенц» на іноземній реєстрації, на трасі «Київ-Ковель-Ягодин» зіткнувся з маршрутним таксі «Київ-Ковель». У результаті чого останній виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з фурою.
   У цьому ДТП на місці пригоди загинули три людини, ще семеро доправили в лікарню, четверта людина померла в реанімації. Серед загиблих – ковельчанин.
  У Рівненському міському суді вже розглянули клопотання щодо обрання міри запобіжного заходу для Дмитра Брижа, водія автомобіля «Мерседес-Бенц», який, на думку слідства, і спричинив аварію з маршруткою «Київ-Ковель». Суд ухвалив рішення 20-річного чоловіка, уродженця міста Сарни, взяли під варту на 60 днів. Про це повідомив сайт «ЧаРівне.інфо».    


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися