Священик з Волині відвідав волинських оперативників у зоні АТО
Волинь

Священик з Волині відвідав волинських оперативників у зоні АТО

28 січня 2015, 14:36
0
0
Сподобалось?
0

Настоятель церкви Свято-Успенського храму села Оконськ Волинської єпархії УПЦ протоієрей Олександр Лановий духовно й матеріально підтримав правоохоронців у зоні проведення антитерористичної операції.

Рідний брат настоятеля, випускник духовної семінарії Роман Лановий, тривалий час перебував у полоні ДНРівців. У пошуках і спробах визволити брата священик Олександр став волонтером і постійним духовним наставником військовослужбовців, бійців добровольчих загонів і правоохоронців, які несуть службу на блокпостах на території Луганської та Донецької областей, повідомляє прес-служба волинської міліції.

Тож зі щирою молитвою та проповіддю священик завітав на блокпост до волинських оперативників. За час перебування у місці дислокації наших міліціонерів протоієрей відправив божественні літургії та молебні, також правоохоронці здійснили таїнство сповіді. Кожному із захисників священнослужитель подарував освячені натільні хрестики та ікони. Крім духовної підтримки, волинський священик привіз волинянам продукти харчування та медикаменти. Правоохоронці подякували Олександрові Лановому за благословення, за духовну й матеріальну опіку.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися