Син загиблого волинянина мріє стати футболістом
Волинь

Син загиблого волинянина мріє стати футболістом

11 березня 2018, 21:00
0
0
Сподобалось?
0

На Волині триває реалізація проекту «Діти Небесного Легіону». Організатори повідомили про ще одну дитину, якій охочі можуть допомогти, -інформує Волинь Post

15 березня своє 11-річчя відзначить Назар Мельничук. Його тато Олександр-водій 92-ї окремої механізованої бригади молодший сержант помер 16 червня 2016 року під час несення служби у зоні проведення АТО.
Назар розповідає, що він захоплюється футболом і у майбутньому мріє стати відомим футболістом, відвідує гурток із футболу. Хлопчик любить прогулянки на свіжому повітрі разом із братиками та сестричками (у нього в сім’ї є ще 3 братів та старша сестричка), а також ходити в гості до своїх друзів. Як і кожна сучасна дитина, Назар полюбляє проводити час за комп’ютером.

 Нині наш майбутній іменинник навчається у 5 класі. Успішність свою оцінює як непогану, проте, чесно зізнається, що міг би прагнути й до кращого. Серед улюблених предметів Назарчика – фізкультура, трудове навчання та історія.
З великим теплом хлопець розповідає про свою родину: «Моя родина велика та згуртована. Ми звикли підтримувати один одного у важку хвилину та піклуватися. На свята ми завжди збираємося разом, їздимо до бабусі. Матуся з дитинства привчила нас до порядку та дисципліни, а також поважати усе, що нас оточує. Наша сім’я дуже дружна і вона для мене – найкраща.
Зробити сюрприз Назару може кожен, привітавши його з Днем народження.Звертатися за телефоном: (050)973-44-84.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися