У Луцьку польсько-українські зустрічі майстрів слова
Волинь

У Луцьку польсько-українські зустрічі майстрів слова

14 квітня 2018, 09:50
0
0
Сподобалось?
0

Два дні у Луцьку тривають  ХІ Польсько-Українські зустрічі майстрів слова. Сьогодні, 14 квітня,  із 10.45 до 15.00 у Палаці культури продовжаться  конкурсні виступи. О 19.00 розпочнеться гала-концерт «Україна і Польща, писані словом» та урочисте завершення  XI Польсько-українських зустрічей майстрів слова, -інформує прес-служба міської ради.

Головний організатор заходу – Центр культури в Любліні. Співорганізатори – Луцька міська рада, Товариство польської культури імені Тадеуша Костюшка в Луцьку, Центр Східної Європи та кафедра української філології Університету Марії Кюрі-Склодовської, Товариство співпраці Польща–Схід, Українське товариство, Воєводський осередок культури в Любліні, відділ культури та відділ освіти і виховання мерії міста Любліна, Волинський академічний обласний театр ляльок і Палац культури міста Луцька.

Розпочався захід монодрамою Лариси Кадирової “Не плачте за мною ніколи” за прозою Марії Матіос у постановці Сергія Павлюка.

Генеральний консул Республіки Польща у Луцьку Вєслав Мазур сказав, що це гарна подія, яка зближує наші народи. “Багато учасників з України і Польщи можуть показати свою майстерність. Це гарна зустріч для декламації поезії та прози обох народів. Це поєднує нас і допомагає у контактах".


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися