Фото і відео прес-служби ФК
Волинь

«Волинь» ледь не втратила очки вдома

14 жовтня 2018, 05:09
0
0
Сподобалось?
0

Лучани лише у компенсований час вирвали перемогу і залишилися у трійці лідерів першої ліги.

«Волинь»-МФК «Миколаїв» – 1:0

Гол: 1:0 – Кожанов (90+3).

«Волинь»: 42. Неділько, 3. Сімінін – к, 4. Болденков, 5. Горопевшек, 93. Цюпа, 95. Курко, 44. Неплях, 30. Бартуловіч (8. Хагназарі, 72), 10. Яковлєв, 29. Кожанов, 89. Козьбан (23. Карпенко, 71).

МФК «Миколаїв»: 16. Старченко, 8. С. Кравченко (24. Авраменко, 75), 10. Семенина (55. Брижчук, 87), 18. Горват (14. Кушніренко, 79), 23. Ковальов, 29. Цапій, 40. Дмитренко, 69. Сартіна, 77. Чучман – к, 78. Рогозинський (13. Шарабура, 66), 95. Попов.

МФК «Миколаїв» сповідує атакувальний футбол, який дозволяє команді досить пристойно виступати у цьому чемпіонаті. Та приїхавши у Луцьк, миколаївці вирішили змінити тактику. Очевидно у тренерському штабі «корабелів» розсудили, що у матчі з «Волинню» нічия буде великим успіхом. Однак, те, що рахунок у матчі був сухим аж 93 хвилини не стільки заслуга гостей, а швидше проблема «хрестоносців», адже у команді Андрія Тлумака таки бракує «наконечника», котрий реалізовував би створювані шанс. Бо «Миколаїв» з оборонним варіантом гри виглядав немов не у своїй тарілці. В атаці у гостей взагалі нічого не виходило, але й захист не виглядав надійно. Перший тайм миколаївці взагалі провалили. Перший же кутовий від «Волині» міг завершитися взяттям воріт. Болденкову дали пробити головою  з лінії воротарського майданчика, але він запустив м’яч  над поперечиною. У середині тайму Сартіна помилився і вивів на ударну позицію Козьбана. Єдиним номінальний форвард «Волині», який не часто радує голами, не зміг пробити голкіпера з метрів семи. Правда лучани отримали право на кутовий, і знову оборона «Миколаєва» не вгледіла цього разу Горопевшека – волинський словенець бив головою у дальній кут, але «круглий» розминувся зі стійкою воріт Старченка. Під завісу 45-хвилинки ще одну нагоду відкрити рахунок у грі втратив Болденков. Знову гості погано контролювали «повітря» у своєму штрафному майданчику.

По перерві гості дещо підрівняли гру. Навіть спробували вибігати в атаку, заробили кілька стандартів, але Неділько так і не отримав серйозної роботи. «Волинь» теж не отримувала дивідендів від катання м’яча на чужій половині поля. Результат могли принести лише нестандартні рішення. Так Яковлєв наважився на сольний прорив, розхитав Сартіну, і пробив у дальній кут повз голкіпера – удару зовсім трохи забракло точності. На 87-й хвилині на побачення зі Старченком вискочив свіжий Карпенко, але воротар виявився на долю секунди швидшим. Проте молодий луцький нападник зіграв до кінця, і врізався у голкіпера. На полі ледь не спалахнула бійка. Карпенко заслужено отримав жовту картку. Але його настирливість таки зіграла важливу роль у цьому матчі. Уже на третій компенсованій хвилині саме Карпенко після закидання зачепився за м’яч у штрафному майданчику гостей, «круглий» відскочив до Горопевшека, той проштовхнув його поз голкіпера на Кожанова, а найкращий бомбардир «Волині» і першої ліги загалом розстріляв порожні ворота з кількох метрів. Це дев’ятий гол Дениса у сезоні.

«Волинь» перемогла і не відпустила у відрив «Колос», який у 13 турі на виїзді знищив суми з рахунком 6:0. Наступний матч «хрестоносці» зіграють 21 жовтня на виїзді з «Рухом».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися