Волинський батальйон тероборони вантажиться на поїзд — кажуть поїде на кордон з Росією
Волинь

Волинський батальйон тероборони вантажиться на поїзд — кажуть поїде на кордон з Росією

23 липня 2014, 12:57
1
0
Сподобалось?
0

Вже сьогодні перший батальйон територіальної оборони Волинської області вирушить з місця постійної дислокації у Володимирі-Волинському на виконання завдань в інших регіонах України. Від самого ранку військовослужбовці розпочали вантажити техніку, речі та зброю на поїзд.

Щодо точного місця передислокації підрозділу остаточної інформації немає. Як розповідають самі солдати, їм повідомили, що батальйон відправлять чи то у Чернігівську, чи то у Сумську область на підсилення оборони ділянки кордону з Російською Федерацією. Хоча раніше була інформація, що волиняни долучаться до батальйонів тер оборони з інших областей, які зараз несуть службу в зоні АТО.

Більшість бійців батальйону забезпечена екіпіровкою. Дехто придбав засоби захисту і форму за свої кошти, левову частку забезпечили для призовників зі своїх районі забезпечили райради. Лишень Луцькі мобілізовані поки що такої підтримки не отримали.

Для підсилення батальйон отримав також кілька одиниць БРДМ.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Микола
    Микола

    Ага, і ще додайте до інформації графік руху потяга, перелік озброєнь і боєприпасів, а тоді біжіть до Стрєлка-Бєса по медаль чи срібняки

    23 липня 2014, 13:20
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися