Вперше на Волині екомарафон «Світанок Світязя»
Волинь

Вперше на Волині екомарафон «Світанок Світязя»

10 серпня 2018, 15:03
0
0
Сподобалось?
0

На екомарафон “Світанок Світязя” зареєструвалися понад 200 учасників. Це   жителі різних міст України, а також громадяни Республіки Білорусь та Республіки Польща, – повідомляють організатори.

Екомарафон “Світанок Світязя” відбудеться у суботу, 11-го серпня.  У рамках екомарафону сьогодні, 10 серпня, відбудеться транскордонний забіг “Пробіг Полісся”, що має на меті поліпшити дружні стосунки із сусідньою Республікою Польща. Починатиметься з польської сторони – Збереже до с. Адамчуки, що в Україні.

На екомарафон “Світанок Світязя”, а це понад 42 км,  зареєструвалося  39 учасників, Кубок України з перегонів на лижеролерах на марафонській дистанції 42 км – 44 учасники,“ЕКО–RUN” (біг на дистанції 5 км) – 28 учасників, “ЕСО WATER RUN” (пробіг по воді) 400 м – 5 учасників.

Варто зазначити, що серед зареєстрованих є учасники бойових дій, які долатимуть дистанції 5 км, 21 км та 42 км. Реєстрація для них є безплатною.

Нагадаємо, екомарафон “Світанок Світязя” – це історична подія для Волині, адже забіги на марафонські дистанції (понад 42 км) в області ще не відбувалися. В рамках “Світанку Світязя” відбудуться такі забіги: перший в Україні пробіг про воді 400 м, дитячі пробіги по воді на 100 м, півмарафон 21 км, марафон 42 км, естафета та біг по шосе 5 км.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися