Вперше у Луцьку відкрито центр міжнародного тестування
Волинь

Вперше у Луцьку відкрито центр міжнародного тестування

19 березня 2018, 17:30
0
0
Сподобалось?
0

Центру CLEVER, що функціонує на факультеті іноземної філології СНУ ім.Лесі Українки і який очолює  викладач кафедри прикладної лінгвістики Вікторія Новак, надано статус Центру міжнародного тестування PTE, -інформує сайт університету.

Pearson Test of English General (PTE) та PTE Young Learners – це міжнародні іспити, які підтверджують рівень володіння англійською мовою як іноземною. Міжнародний екзамен, що мав спочатку назву London Test of English, існує понад 25 років. З 2009 року екзамен має назву Pearson Test of English. В Україні він проводиться з 2010 року в спеціалізованих центрах тестування, яким тепер є Центр мов та комп'ютерних технологій CLEVER.

Тести PTE General розраховані на підлітків (з 14 років) та дорослих і мають 6 рівнів. Екзамен PTE Young Learners проходить у формі гри і підходить для дітей віком від 8 до 13 років.

Відтепер у Центрі мов та комп’ютерних технологій CLEVER волинського вишу можна буде не лише покращити рівень володіння англійською мовою, навчаючись на курсах, але й пройти підготовку та скласти міжнародні іспити PTE General і PTE Young Learners й отримати безстроковий сертифікат, що підтверджує рівень володіння мовою згідно з Загальноєвропейськими рекомендаціями з мовної освіти (CEFR).Реєстрація на травневу та червневу сесії вже розпочалась.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися