Волинь

«Якщо за нами такий тил, то й перемога за нами»

14 вересня 2014, 11:38
1
0
Сподобалось?
0

Так сказав командир одного із батальйонів 95-ї аеромобільної бригади в інтерв'ю «Журналу Житомира» під час дводенної відпустки на батьківщині.
- Якось передзвонили і сказали, що до нас у зону АТО їдуть з Житомира і привезуть продукти, особисті посилки. Ще й два прізвища назвали, які я колись чув у місцевих новинах. За якийсь час привозять і мило, і зубну пасту та щітки, і станки для гоління, і тушонку, і сік. Вся команда, яка вийшла з буса, поводилася якось по-сімейному. Самі усе розвантажили, занесли в намет і охайно поставили. Я запропонував каву. І вже коли сіли за стіл, ці люди представились - народний депутат і заступник мера. Мене це трохи здивувало, бо, як правило, чиновники такого рангу пафосно заявляють, мовляв, «дивіться, який я молодець, все це привіз, а ви розвантажуйте...» Тут же чоловіки самі усе зробили, сіли за наш стіл, збитий з дощок, і за неелітною кавою вийшла душевна розмова. Я їм подякував, а вони поцікавились, що ще потрібно, і пообіцяли - щоп'ятниці із Житомира буде виїжджати машина. Особливого значення цим словам не надав, бо дуже багато усього обіцяють з екрана телевізора... Але увечері я все-таки довів особовому складу інформацію і назвав адресу, куди рідні можуть передавати посилки. Ми були здивовані, коли приїхала перша машина. А після четвертого рейсу 20-тонної фури знаємо точно, що житомиряни і наступного тижня щось передадуть. Якщо за нами такий тил, то й перемога за нами.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • наталія
    наталія

    ну і слава богу. погано тільки що війна нас робить людьми. хлопці з 95-оі-дай вам бог вернутись живими і неушкодженими. слава про вашу мужність вже йде по всій украіні. на днях знайомий з сбу розповідав як ви воюете. в його словах чулась велика повага і захоплення. хай береже вас божа сила. уклін вам і подяка від украінців

    14 вересня 2014, 12:28
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися