З Нововолинська на Схід поїхали  святкові подарунки
Волинь

З Нововолинська на Схід поїхали святкові подарунки

13 жовтня 2018, 16:49
0
0
Сподобалось?
0

Напередодні Дня захисника України з Нововолинська повезли передачу в зону бойових дій на Сході. Продукти харчування, засоби гігієни, взуття, дитячі малюнки та інші необхідні речі відправили в автомобілі, який передадуть для потреб бійців. Про це повідомляє БУГ.

Волонтер Олександр Мазурок придбав черговий автомобіль, який отримає один із батальйонів 14-ї ОМБр. УАЗ-452  “таблетка” поїхав на передову,   заповнений необхідними продуктами і  подарунками  до Дня захисника України.

Олександр своїми силами, силами небайдужих людей, з підтримки підприємців придбав та відремонтував стару машину швидкої допомоги. Волонтером  Олександр Мазурок з початку війни. “Допомогли придбати та відремонтувати “таблетку” друзі, знайомі, гарні люди. Правда лишилося ще 20 тисяч віддати. Та вже розвідники матимуть новий автомобіль, бо один їм підірвали сепаратисти, інший також поламаний».

Допомогу везуть від шкіл Нововолинська (№1, №3, №7, гімназія, ліцей), Благодатного (№8) та села Будятичі. ГО “Незламні нововолинці”, головою якої є батько загиблого “кіборга” Володимир Демчук, нововолинський музей також передали допомогу.

У Нововолинському центрі ПТО наліпили 40 5-ти літрових відер вареників для святкової вечері для військових. Цими подарунками, одночасно із новим автомобілем  Олександр Мазурок завантажив і власний бус  та передав їх військовим, які обороняють нашу державу.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися