З початку року на Волині зафіксовано крадіжок газу майже на мільйон
Волинь

З початку року на Волині зафіксовано крадіжок газу майже на мільйон

18 травня 2018, 17:31
0
0
Сподобалось?
0

За чотири місяці цього року фахівці ПАТ «Волиньгаз» виявили майже 60 фактів крадіжок природного газу на суму майже 800 тисяч гривень. Загалом же порушникам доведеться сплатити за необліковане споживання більше 1,3 мільйона гривень.

Про це інформують у прес-службі ПАТ «Волиньгаз».

Найпоширенішими порушеннями є втручання в роботу приладів обліку газу, самовільне відновлення газопостачання та підключення газового обладнання.

Більшість порушень зафіксували у великих містах і прилеглих до них районах. Зокрема, у Луцьку та Луцькому районі нарахування провели для 36 споживачів на суму понад 700 тисяч гривень, у Володимирі-Волинському та прилеглому районі – 14 споживачам нарахували майже 190 тисяч гривень. До трійки лідерів «чорного списку» потрапило місто Ковель та два райони – Ковельський і Турійський. Місцевим споживачам за допущені порушення доведеться сплатити 180 тисяч гривень.

На ПАТ «Волиньгаз» діє система преміювання за повідомлення про факти незаконного споживання на «гарячу лінію» товариства за номером телефону (0332) 77-69-30. Анонімність гарантується.

«Кожен волинянин може конфіденційно поінформувати працівників газорозподільної компанії про відомі йому випадки незаконного використання газу. Якщо факт підтвердиться, то людину, яка повідомить про крадіжку та залишить свої контакти, очікує винагорода. Адже споживачі, які крадуть газ, створюють небезпечні ситуації для оточуючих, ставлять під загрозу здоров’я та життя людей», – йдеться у повідомленні компанії.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися