За підробку документів на автомобілі  волинянина суд покарав
Волинь

За підробку документів на автомобілі волинянина суд покарав

29 жовтня 2018, 16:40
0
0
Сподобалось?
0

32-річний мешканець Нововолинська  замінював  ідентифікаційні номери, номери кузова транспортного засобу, а також підробляв і збував підроблені офіційні документи. За ці кримінальні правопорушення  суд призначив йому покарання: 2 роки позбавлення волі зі встановленням 1-річного іспитового терміну. Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

 У серпні 2017 року чоловік за винагороду у розмірі 1650 доларів США замінив ідентифікаційний номер кузова та номерні знаки автомобіля марки «Chrysler 300 TOURING».

Разом з не встановленим поки громадянином, матеріали щодо якого виділено в окреме провадження, він підробив та збув свідоцтва про реєстрацію цього та ще одного автомобіля – марки «Toyota RAV 4» - і довіреності  на право користування та розпоряджання цими транспортними засобами.

Чоловіка щиро розкаявся у скоєному, визнав винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ст. 290 та ч. 3 ст. 358   КК України,і  суд призначив йому покарання у виді 2 років позбавлення волі зі встановленням 1-річного іспитового терміну.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися