Через власні магазини продавали підроблені мийні засоби
Закарпаття

Через власні магазини продавали підроблені мийні засоби

4 серпня 2017, 09:27
0
0
Сподобалось?
0

Господині, які купують у супермаркетах пральні порошки і мийні засоби, навіть і не підозрюють, що можуть придбати підробку. Адже підприємливі українці вміють підхімічити все, аби лиш отримати із цього зиск. Це підтвердила чергова спецоперація правоохоронців на Закарпатті.

В Ужгороді працівники Управління захисту економіки в Закарпатській області викрили діяльність декількох шахраїв, які виготовляли та реалізували контрафактну продукцію. Ділки використовували розрекламовані логотипи відомих виробників побутової хімії. Користуючись популярністю брендів, успішно продавали товари не лише на Закарпатті, а й в інших областях.

Кілька цехів діяло в гаражах у різних куточках Ужгорода. Цікаво, що чимало підробок спритники реалізовували через власні торгові точки. А також активно продавали великі партії товарів через Інтернет.
Загалом співробітники Управління захисту економіки в Закарпатській області, Ужгородського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Закарпатській області та Ужгородської місцевої прокуратури провели 14 санкціонованих обшуків. У результаті було вилучено понад 170 тонн (!) фальсифікату побутової хімії відомих торгових марок. Вартість вилученої продукції становить понад 2,7 мільйона гривень. Щоб не заплутатись у своїх підробках, шахраї вели спеціальні записи, куди і скільки товару відправлено. Правоохоронці вилучили обладнання для виготовлення порошків та мийних засобів, а також десятки тисяч етикеток відомих торгових марок.
Відкрито кримінальне провадження. 

Наталія ВЕЧОРОВА, Закарпатська область


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися