Житомирщина

Снів Богородиці у молитовнику немає

11 лютого 2016, 10:49
0
1
Сподобалось?
1
Доброго дня, дорога редакціє! Передплачую вашу газету вже сім років, перечитую всі сторінки. Вона дуже цікава. Якось прочитала статтю про молитви-обереги. Чула, що є «Сни Богородиці», які читають при хворобі. У мене хворіє внучка, їй 5 років. За три місяці зробили дві операції на горлі, але покращення мало... Якщо можна, надрукуйте або підкажіть, де можна дістати ці молитви».
Валентина К.,
Лугинський район, Житомирська область
 
За коментарем ми звернулися до священика Андрія Хромяка, викладача Волинської православної богословської академії, настоятеля парафії Святого великомученика Юрія Переможця у с. Жабка Ківерцівського району Волинської області.
– Слава Богу! Шановна пані Валентино, цих молитов немає у православному молитвослові. Вони поширені у мережі Інтернет. Як не дивно, знаходив я їх на ресурсах, які пропагують магію, тлумачення снів та інше. На одному з них йдеться, що існує сімдесят сім Снів Пресвятої Богородиці та що головне їх достоїнство – це дивна й чудодійна сила. Мовляв, це перевірено багатьма поколіннями людей, які, читаючи їх, видужують, позбуваються від лих, захищаються від нападу ворогів, причому дії останніх стають марними, тому що хто має сон Богородиці – невразливий.
У православній традиції є відомі ліки для хворих людей – це Сповідь та Причастя, оскільки хвороби душі напряму пов’язані з хворобами тіла. Це як у лікарняній сфері – можна лікувати наслідки хвороби, не дізнавшись причини. Але тоді недуга може повернутися знову через деякий час.
Важливою є і ваша особиста молитва за внучку. Попросіть, щоб священик поминав її за здоров’я під час літургії, коли виголошується додаткова єктенія за хворих. Корисно звертатись у таких ситуаціях з молитвою і до святих, які під час свого земного життя були лікарями та цілителями, а це святий великомученик і цілитель Пантелеймон, преподобний Агапіт Печерський, святитель Амфілохій Почаївський. Звертайтеся до них у своїх молитвах, оскільки під час свого земного життя вони зцілили не одну людину. Але пам’ятайте, що все, в першу чергу, в руках Божих. 

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися