Над Росією зійде «кривавий» місяць?
Світ

Над Росією зійде «кривавий» місяць?

16 вересня 2015, 15:48
0
0
Сподобалось?
0

На цьому тижні, у ніч з 27 на 28 вересня, жителі Землі зможуть побачити рідкісне явище: поєднання місячного затемнення з супермісяцем. Такий збіг природних явищ трапляється раз на кількадесят років. Про це повідомили на офіційному сайті NASA.

Фахівці пояснюють, що суперповня спостерігається на Землі щороку – місяць підходить майже на 50 тисяч кілометрів ближче до Землі, ніж зазвичай. Таким чином він стає на 14% більшим і на 30% яскравішим, ніж в інший час. У зв’язку з цим в Інтернеті вже жваво обговорюють новину, що над Росією місяць зійде «кривавий» – мовляв, через ворожу політику країни.

Що ж стосується місячного затемнення, то під час нього тінь Землі майже приховує Місяць, оскільки наша планета якраз проходить між супутником і Сонцем. Місячні затемнення відбуваються приблизно двічі на рік – у XXI столітті астрономи очікують їх аж 228!

Астрологи радять у цей час бути максимально обережними. Адже в період затемнень кількість катаклізмів, аварій та інших негативних явищ різко зростає – на 15-20%.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися