Російська пенсіонерка розкритикувала політику Кремля: «Крим наш, але я при цьому кажу: і ліки наші, і все це життя — наше»
Світ

Російська пенсіонерка розкритикувала політику Кремля: «Крим наш, але я при цьому кажу: і ліки наші, і все це життя — наше»

8 листопада 2015, 14:03
0
1
Сподобалось?
1

Відомий російський відеоблогер Дмитро Іванов (нік – Kamikadzedead) вирішив обговорити з літньою жінкою найнасущніші, на думку телеглядачів РФ, теми: держборг США, війну в Сирії і анексію Криму.

73-річна пенсіонерка іронічно розповіла про своє бачення політики Кремля.

«Нам би краще хвилюватися про свою ситуацію в країні. Борг США, війна в Сирії, це, я вважаю – запудрення мізків населенню... Народ Америки, до речі, передусім думає про внутрішню політику. Вони навіть не знають... А у нас з радянських часів – ми ходили голі, роздягнені, але Гондурас у вогні – і це нас хвилює.

Я нічого суттєвого не купила, але тисячу рублів витратила, зате Крим наш. Та мені наплювати на це – я була у Криму, коли він був український, і в мене друзі були. Зараз – одне і те ж... Крим наш, але я при цьому кажу: і ліки наші, і вся ця життя – наша», – емоційно висловилась жінка.

https://www.youtube.com/watch?v=UG5d78aVNPE


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися