У Колумбії вже понад 20 тисяч підтверджених випадків зараження вірусом Зіка
Світ

У Колумбії вже понад 20 тисяч підтверджених випадків зараження вірусом Зіка

31 січня 2016, 17:16
0
0
Сподобалось?
0

У Колумбії зареєстровано понад 20 тисяч випадків зараження лихоманкою Зіка. Про це заявив Національний інститут здоров'я Колумбії. Серед хворих – понад дві тисячі вагітних жінок.

На сьогодні випадки інфікування цим вірусом зареєстровані в 27 країнах світу Північноамериканського, Південноамериканського та Азіатсько-тихоокеанського регіонів: Барбадос, Болівія, Бразилія, Кабо-Верде,Колумбія, Еквадор, Сальвадор, Фіджі, Французька Гвіана, Гваделупа, Гватемала, Гайана, Гаїті, Гондурас, Мальдіви, Мартініка, Мексика, Нова Каледонія, Панама, Парагвай,Пуерто-Ріко, Сен-Мартен, Самоа, Соломонові острови, Сурінам, Таїланд, Венесуела. Українців просять утриматися від поїздок в небезпечні регіони.

Лихоманка Зіка – гостра інфекційна хвороба мавп, яка іноді передається людині. Переносять її комарі. Хвороба підступна тим, що провокує розвиток важких уражень плоду у вагітних. Вірус небезпечний не лише для тих жінок, що занедужали, перебуваючи при надії, а й для потенційних мам. В результаті інфікування велика ймовірність народження дитини з мікроцефалією. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися