Колумбія вперше в історії вийшла у чвертьфінал
Спорт

Колумбія вперше в історії вийшла у чвертьфінал

29 червня 2014, 08:22
0
0
Сподобалось?
0

У парі Колумбія - Уругвай конкуренції за вихід у чвертьфінал, як не дивно не вийшло. Уругвайців підвів Луїс Суарес, який отримав шість матчів дискваліфікації за, те що вкусив в останньому поєдинку групового раунду з Італією захисника «Скуадри адзурри». А Уругвай з Суаерсом, і без нього, сьогодні, як кажуть в Одесі, дві великі різниці.

Колумбія - Уругвай - 2:0

Голи: 1:0 - Хамес Родрігес (28), 2:0 - Хамес Родрігес (50).

Колумбія: 1. Оспіна, 3. Сапата, 3. Єпес, 7. Армеро, 6. Санчес, 8. Агілар, 11. Куадрадо (13. Гуарін, 81), 18. Суньїга, 9. Гутьєррес (15. Мехія, 68), 10. Х. Родрігес (19. Ардріан Рамос, 85), 21. Мартінес.

Уругвай: 1. Муслера, 3. Годін, 6. А. Перейра, 13. Хіменес, 16. Максі Перейра (18. Рамірес, 52), 22. Касерес, 7. Крістіан Родрігес, 17. Аревало, 20. Гонсалес (19. Ернандес, 67), 10. Форлан (11. Стуані, 52), 21. Кавані.

Загалом слід відзначити, що розклад сил на полі був рівним. Тільки якось спокійніше і впевненіше виглядали колумбійці. Можливо тому, що позаду у них був рівний і спокійний груповий турнір. Підопічні Хосе пекермана і гру першого раунду плей-оф розпочали дуже упевнено. Колумбійці дуже добре перекривали повітря супернику у центрі поля, тож за перших півгодини Кавані і компанія взагалі нічого створити в атаці не змогли. Не дуже то вдавалося прорватися до володінь Муслери й кобумбійцям. Тож вони взяли на озброєння удари з середньої відстані. Внаслідок такого удару і був забитий перший гол Хамеса Родрігеса. Гол вийшов те, що треба: удар з розвороту, рикошет від поперечини. Взяття воріт оживило гру, і моменти у команди почали з'являтися частіше. Тільки от не вистачало уругвайцям такого гравця як Суарес, який самотужки може вирішити долю епізоду.

А початок другого тайму став холодним душем для Кавані та його партнерів. Хамес Родрігес подвоїв перевагу Колумбії. До речі, цей гол став для футболіста уже п'ятим, і нині саме він очолює список найкращих бомбардирів ЧС-2014. Наставник уругвайців Оскар Табарес поспіхом заходився перебудовувати гру у нападі, провівши 15 хвилин одразу три заміни. Зрештою Уругвай таки притис суперника до воріт. Хоча правильніше сказати, що колумбійці самі окупували свій штрафний майданик і спробували влаштувати команді Табареса «сталінград». За останні хвилин 25 збірна Колумбії лічені рази наважувалися переходити половину поля та швидко втрачала м'яч. Навіть коли Армеро вдався непоганий рейд флагом, він не став загострювати ситуацію і відпасував назад, а його партнери, не соромлячись, ще у два доторки доправили м'яч своєму голкіперу Оспіні. Хоча в останні півгодини Оспіна за «круглим» і так не нудьгував. М'яч постійно літав над штрафним майданчиком колумбійців. Якби не сейви голкіпера, колумбійці могли б поплатитися за відверту гру на відбій. Але Оспіна «проковтнув» усі небезпечні удари від Алексіса Санчеса та Кавані.

Отож футболісти Уругваю пакують валізи, а Колумбія готується до чвертьфінального протистояння з Бразилією. Цікаво спостерігати за тим, як складено сітку чемпіонату. З п'яти команд з Південної Америки, які пробилися в 1/8, чотири зіграли між собою вже у цьому раунді. Тепер же у чвертьфіналі переможці двох латиноамериканських дербі зустрінуться між собою. До речі, для колумбійців це буде перший чвертьфінал в історії виступів на ЧС.

https://www.youtube.com/watch?v=VxkNNfmJT-Q


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися