Світ

Няня відтяла дитині голову через... зраду чоловіка?

29 лютого 2016, 22:18
0
-1
Сподобалось?
-1

Шокуючі подробиці убивства, що сталося сьогодні і у Москві. Як ми вже повідомляли, біля однієї зі станції метро на вулицю вибігла жінка з відрізаною дитячою головою у руках. На місце події відразу прибули правоохоронці.

Як з’ясувалося, затримана – 38-річна уродженка Самаркандської області (Узбекистан) Гюльчехра Бобокулова. Вона працювала нянею – доглядала чотирирічну дівчинку. Батьки загиблої найняли Бобокулову на роботу близько року тому, жінка здавалася їм відповідальною людиною і хорошим спеціалістом. Правда, останнім часом вона часто скаржилася своїм роботодавцям на погані стосунки з чоловіком й була дуже напруженою.

Сьогодні після восьмої години ранку няня залишилася вдома з маленькою Настунею. Перед цим з хати пішли батьки та старший братик загиблої. Жінка (не виключено, що перебувала у сані наркотичного сп’яніння) вбила дівчинку, відтяла їй голову, підпалила квартиру й побігла на вулицю.

На допиті няня розповіла, що на вбивство дитини її штовхнула зрада чоловіка. Пояснити, як саме ця ситуація пов'язана з родиною, де вона працювала, підозрювана не змогла.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися