У Польщі «з особливою жорстокістю» вбили 38-річну українку
Світ

У Польщі «з особливою жорстокістю» вбили 38-річну українку

19 лютого, 14:25
0
0
Сподобалось?
0

У Польщі «з особливою жорстокістю» вбили 38-річну українку – матір трьох дітей, з яких двоє наразі є неповнолітніми. Трагедія сталася у місті Томашів-Мазовецький Лодзинського воєводства (центральна Польща).

Про факт вбивства повідомила прес-служба місцевого управління поліції. Подія сталася рано вранці 15 лютого. О 5:35 до чергової частини поліції надійшла інформація про виявлене тіло жінки на сходах у багатоквартирному будинку у центрі міста.

"Тіло 38-річної жінки знайшли у коридорі при вході в будинок. Поліцейські встановили особу підозрюваного, це 48-річний чоловік, який не мешкає в цьому будинку. Він наніс жінці двадцять ударів гострим предметом. Його затримали через три години після вбивства", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на підставі зібраних доказів затриманому висунули обвинувачення у вбивстві з особливою жорстокістю. За цей злочин польський закон передбачає довічне ув'язнення.

Польська поліція жодним словом не згадує українське походження загиблої. Невідомими також є мотив і особа підозрюваного – не вказано, чи є він поляком, українцем, або громадянином третьої держави.

Про те, що загибла є громадянкою України, написало "Суспільне". Жінка проживала у селі Гриньківці Кременецького району Тернопільщини, але часто їздила на заробітки до Польщі. Як розповів староста Матвіївського старостинського округу, куди входить село Гриньківці, Ігор Яремчук, у загиблої було троє дітей: 21-річна донька, ще одна донька навчається у 10 класі, а син — у 9 класі.

"Ця жінка постійно їздила на заробітки до Польщі, щоб заробити сім’ї на прожиття, знаємо її лише з хорошої сторони. Діти живуть з бабусею. Також у померлої є дві рідні сестри. Про смерть жінки нас повідомили її рідні. У селі зараз люди збирають гроші, щоб привезти тіло додому, коли його зможуть транспортувати — наразі невідомо", — каже Ігор Яремчук.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися