Британець став... козлом
Світ

Британець став... козлом

16 червня 2016, 15:19
0
0
Сподобалось?
0

Коли Томасу Твейтсу набридло шумне життя в сучасному Лондоні, він вирішив усамітнитися. Та захотів не просто побути наодинці зі собою, а пожити життям якоїсь безтурботної тварини. Спочатку «приміряв» будні слона. Але швидко зробив висновок, що вони надто вже нагадують людські. Каже, слони піддаються стресам і страждають, а саме цього Томас прагнув уникнути.

Довго роздумуючи, на кого хоче бути подібним, чоловік вирішив стати… козлом. Він взявся вивчати психологію та поведінку кіз. Тоді придбав у клініці Манчестера протези, що імітують козячі лапи, й спеціально розроблений для нього «штучний козячий шлунок»! Лише після цього чоловік відправився у Швейцарію, де примкнув до одного з найбільших козячих стад.

Спочатку Томас пасся на луках, навкарачки скубучи свіжу траву. Зелень спльовував у спеціальну сумку, яка її «перетравлювала», й потім висмоктував перероблену масу. Однак медики насторожили, що такий спосіб харчування може суттєво підірвати здоров’я чоловіка. Тоді дивак вирішив готувати альпійські трави у скороварці. Проте, незважаючи на всі мрії про ідилічне козяче життя, таким воно Томасу так і не видалося. Коли ж одна з кіз почала до нього проявляти особливий інтерес, вирішив повернутися до звичайного, людського життя.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися