Мона Ліза — на... крильці метелика
Світ

Мона Ліза — на... крильці метелика

31 липня 2016, 02:02
0
0
Сподобалось?
0

У яких тільки незвичайних формах ми не бачили репродукції відомих полотен видатних художників Леонардо Да Вінчі, Вінсента Ван Гога, Сальвадора Далі... Копії шедеврів створюють на сірникових коробках та найрізномантнішому посуді, викладають з монет й навіть вистригають на газонах. А мексиканський художник Крістіан Рамос відтворює всесвітньо відомі полотна на… крилах засушених метеликів. Усі роботи – неймовірної краси! 

На крилах однієї комахи він поєднав «Пані з горностаєм» та «Мону Лізу» Леонардо да Вінчі. Серед мініатюр можна побачити шедевр, який поряд з Джокондою да Вінчі входить у п’ятірку найвідоміших у світі, – це «Дівчина з перловою сережкою» нідерландського художника Яна Вермеєра. На крилах метелика Крістіан Рамос розмістив також мініатюрну копію «Недільної прогулянки на острові Гранд-Жатт» авторства французького художника Жорж-П’єра Сера. Є автопортрет Ван Гога та його всесвітньо відомі «Соняхи». Віддав шану полотну «Постійність пам’яті» Сальвадора Далі й багатьом іншим.

Щоб створити зображення на одному метелику, у Крістіана Рамоса йшло близько 100 годин копіткої праці! Тож на свою колекцію витратив не один місяць. Кожен метелик по-своєму унікальний та дивовижний. Хоча вражати, схоже, це творчий девіз Крістіана Рамоса. Він вже прославився масштабними портретами, намальованими зубною пастою та складеними з цукерок.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися