Чому постіль слід міняти щотижня?
Світ

Чому постіль слід міняти щотижня?

11 грудня 2017, 13:42
1
0
Сподобалось?
0

Постільна білизна є ідеальним середовищем для розмноження грибкових культур, що представляють загрозу для людини. Про це заявив мікробіолог Нью-Йоркського Університету Філіп Тьєрно, пише «Експрес». За словами вченого, постільна білизна – справжній «ботанічний сад» з бактерій і грибків, небезпечних для здоров’я. В одних тільки подушках можна виявити до 16 видів грибкових організмів, а мікроби, що містяться в складках простирадла, можуть стати причиною розвитку різних захворювань.

До речі, щороку під час сну людський організм виділяє приблизно 98 літрів (!) поту. Тож мікробіолог радить прати простирадла, підодіяльники й наволочки як мінімум раз на 7 днів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Валентина Иващенко
    Валентина Иващенко

    Постельное белье нужно менять раз в месяц, а то и чаще. Потому что накапливаются разные бактерии. Самым оптимальным моментом для смены постельного белья является суббота , меняю стабильно раз в 3-4 недели, и всегда меняю на новое, только купленное постельное белье, у меня есть такая возможность благодаря этому магазину в котором я его и покупаю по недорогим ценам и очень качественное и разнообразное - https://luxbed.com.ua/

    28 червня 2021, 20:28
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися