Ситуація на кордоні з Польщею: чи відновлений рух
Світ

Ситуація на кордоні з Польщею: чи відновлений рух

21 лютого, 10:36
0
0
Сподобалось?
0

На кордоні Польщі та України на жодному пункті пропуску не відновлений вільний рух транспорту станом на ранок 21 лютого. Базові агропродукти неможливо системно доставляти через українсько-польський кордон.

Про це у ефірі ТСН у межах телемарафону повідомив перший заступник міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький.

Висоцький розповів про ситуацію на українсько-польському кордоні на ранок 21 лютого.

"Найскладнішою ситуація залишається на пункті пропуску "Ягодин-Дорогуськ", оскільки там триває блокада. Другий за важливістю з точки зору об’ємів, але, можливо, найбільш пріоритетний "Краківець-Корчова" – частково, певні критичні вантажі обіцяють пропускати", – розповів заступник міністра.

"Але глобально все одно залишається дуже обмежений рух і базові агропродукти неможливо наразі системно доставляти через українсько-польський кордон фактично в кожному з пунктів пропуску. Вільного руху не відновлено, на жаль, на жодному з них", – зазначив Висоцький.

Нагадаємо, 20 лютого польські фермери посилили блокаду на кордоні з Україною: протестувальники не пропускали вантажівки, зокрема навіть з військовою та гуманітарною допомогою, висипали зерно з вантажного вагона поїзда і намагалися блокувати залізничне сполучення. Рух вантажівок був практично відсутній на пунктах пропуску "Ягодин", "Устилуг", "Угринів", "Рава-Руська", "Шегині" та "Краківець".


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися