Чиновник ОДА просить активістів і журналістів допомогти захистити відремонтовану дорогу Луцьк-Львів
Актуально

Чиновник ОДА просить активістів і журналістів допомогти захистити відремонтовану дорогу Луцьк-Львів

5 серпня 2016, 09:31
0
0
Сподобалось?
0

Вчора завершився перший етап будівництва волинської частини дороги Львів-Радехів-Луцьк. На деяких ділянках вже навіть кладеться завершальний шар асфальтобетону. Проте вже зараз самий масштабний об’єкт в області руйнують перевантажені автомобілі. Серед порушників сільгоспвиробники, які возять врожай, та будівельники. Як відзначають водії, на щойно встеленому дорожньому полотні вже подекуди з’являється колія. Чорну справу роблять спека та важкі авто.

Керівник департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА Іван Мирка, звернувся у «Фейсбук» з відкритим листом до громадських активістів та журналістів, аби вони долучилися до захисту дороги від недобросовісних автомобілістів.


«Так влада в області є, працює правда лише один наявний ваговий комплекс, в тісному контакті працюють працівники трансбезпеки, департаменту інфраструктури, служби доріг, облавтодору і поліції. Та масовий наплив вантажівок, що об’їжджають всіма можливими шляхами наші місця розташування, зухвалість та нахабність водіїв не дають змогу працювати ефективно.
Відбулися наради з агропідприємствами, з перевізниками. Ми дійшли домовленостей по зменшенню ваги та щодо обов’язкового заїзду на зважування трансбезпекою. Проте величезна кількість запрошених на цю нараду так і не з’явилася. Є велика ймовірність продовження порушення правил перевезення та відповідно руйнування дороги.

Закликаю перевізників не возити з перевантаженням, а вантажоотримувачів не приймати вантажів або приймати та викликати поліцію і трансбезпеку для оформлення штрафу.

Закликаю активістів та свідомих громадян спільно зібратися, розробити план реагування та забезпечити збереження дороги Львів Радехів Луцьк.
Волинська ОДА, 7 поверх, департамент інфраструктури, каб.722, Київський майдан, 9.

Важливу роль в цьому відіграють ЗМІ. Прохання долучитися до співпраці і висвітлювати, виставляти на громадське засудження тих перевізників, будівельників, виробників що будуть зухвало порушувати та руйнувати дорогу», - написав Іван Мирка.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися