Як захистити судини і серце у літню спеку?*
Актуально

Як захистити судини і серце у літню спеку?*

25 травня 2020, 16:46
0
0
Сподобалось?
0

Влітку температура повітря може досягати вище 30 градусів за Цельсієм, тому у багатьох людей може підвищитися ризик судинної патології. Симптомами хвороб серця та судин є задишка при невеликому фізичному навантаженні або у спокою; серцебиття, сухий кашель, набряки ніг та ін... Це відбувається тому, що при перегріві рідина швидко виводить з організму, кров починає згущатися, страждає кровообіг. Виникає головний біль, запаморочення, нудота… Також у таку погоду можуть виникати дрібні тромби в судинах ніг. Ці згустки крові разом із загальним кровотоком потрапляють в серце, мозок і можуть стати причиною закупорки дрібних судин. І як наслідок – інфаркт або інсульт.

Щоб запобігти та попередити порушення кровотоку у судинах потрібно проходити профілактичні огляди у кардіолога, повністю відмовитися від шкідливих звичок, уникати стресових ситуацій та переглянути свій раціон харчування. Обов’язково введіть в раціон харчування морську рибу та морепродукти, так як в цих продуктах міститься значна кількість поліненасичених жирних кислот (ПНЖК).

Найбільшою кардіопротекторною дією володіють ПНЖК класу омега-3: ейкозопентаєнова кислота (ЄПК) та докозогексаєнова кислота (ДГК). При прийомі ПНЖК Омега-3 відновлюється еластичність судин, нормалізується артеріальний тиск та серцевий ритм.

При дефіциті в раціоні харчування ПНЖК Омега-3 або розвитку патологічних станів, коли необхідна підвищена потреба в цих кислотах, застосовують спеціальні дієтичні добавки, які продаються в аптеках.

«ОМЕГА-3» виробництва Хелсівей Продакшен (США)

Омега-3 (HWP) отримують тільки з риб лососевих порід північних морів, які містять максимальну кількість омега-3 в підшкірному жирі.
Додатково містить вітамін Е, який захищає жирні кислоти від окислення.
Оптимальна концентрація діючих речовин дозволяє зменшити ризик виникнення побічних ефектів з боку підшлункової залози, печінки і нирок. Область застосування в медицині: кардіологія, офтальмологія, ревматологія, пульмонологія, дерматологія, гастроентерологія, педіатрія, при хворобі Альцгеймера.
Якість продукту відповідає стандартам FDA і GMP (контроль на кожному етапі виробництва).

ОМЕГА-3

РЕКОМЕНДОВАНО ДЛЯ:

  • - Профілактики серцево - судинних захворювань: атеросклерозу, ішемічної  хвороби серця, артеріальної гіпертензії, варікозу.
  • - Попередження інфаркту міокарду та інсульту.
  • - Зменшення ризику тромбоутворення
  • - Зниження рівня холестерину у крові
  • - Покращення функціонування клітин головного мозку

Форма випуску: 50, 100, 120 капсул.

ЗАПИТУЙТЕ В АПТЕКАХ ВАШОГО МІСТА АБО ЗА ТЕЛ.:

(044) 592-15-29, (067)-710-08-37, (099) 203-56-53

 Офіційний представник компанії Healthyway Production, Inc (США) в Україні – ПП «Хелсівей», м. Київ, тел. (044) 592-15-29   www.healthyway.com.ua

Звіт ДП «Науковий центр превентівної токсікології, харчової та хімічної безпеки ім. акад . Л.І.Медведя МОЗ України № 3/8-5404/63365-2 від 22.11.2016 р.Дієтична добавка. Перед застосуванням ознайомтеся з інструкцією та проконсультуйтеся з лікарем.

САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ БУТИ ШКІДЛИВИМ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ’Я


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися