Модульні стінки: переваги рішення та рекомендації, як купувати меблі вигідно
Актуально

Модульні стінки: переваги рішення та рекомендації, як купувати меблі вигідно

28 травня 2021, 13:04
1
0
Сподобалось?
0

В останні роки велику популярність здобули модульні вітальні. Випускаються вони у великому асортименті, в різних варіантах дизайну і комплектації. Однак поки що не всі покупці розуміють переваги модульних меблів або сумніваються у виборі. Щоб легше було визначитися, розглянемо, чим «беруть» такі комплекти і що враховувати при покупці.

Основні переваги модульних меблів

Характерною особливістю таких моделей є те, що у них не передбачена стандартна комплектація. Модульні вітальні випускаються у вигляді набору різних предметів: тумб під ТВ, комодів, шаф, стелажів, поличок, вітрин. Покупець вибирає тип виробів і їх кількість на свій розсуд. Переваг у таких рішень кілька:

  • можливість підібрати максимально практичний і зручний комплект меблів у вітальню в залежності від власних уподобань. Тобто секції та тип предметів клієнт замовляє на свій розсуд, вибираючи потрібні вироби в єдиний гармонічний набір;
  • зручність в створенні оригінального інтер'єру. Особливо оцінять цю якість ті покупці, які шукають рішення для оформлення вітальні нестандартного розміру або планування;
  • контроль бюджету. Ціни на модульні стінки варіюються в залежності від кількості предметів та їх типу. Вибираючи секції та їх кількість, можна регулювати витрати на придбання предметів інтер’єру.

Окремо варто відзначити і можливість додаткової комплектації за необхідності. Ця перевага буде корисною, наприклад, якщо вирішили зробити перестановку або освіжити інтер'єр. Можна вигідно заощадити на покупці нової вітальні, лише придбавши кілька секцій додатково або змінивши порядок розміщення модулів.

Визначившись з перевагами рішення, настає не менш цікавий момент – пошук і замовлення меблів. Багатьом цей процес здається важким і тривалим. Однак турбот і витрат часу можна уникнути. Нижче ми розповімо, як впоратися з цим завданням без зайвого клопоту.

Купуйте вигідно на сайті dybok.com.ua

Сьогодні щоб придбати модульну вітальню, не потрібно витрачати час на походи по гіпермаркетах і салонам меблів. Досить зайти на сайт компанії «Дубок», де представлений великий вибір продукції від відомих українських брендів: VMV holding, ВМК, «Гербор», «Світ меблів» та ін. Всі доступні в продажу моделі виконані в сучасному дизайні з урахуванням актуальних тенденцій оформлення.

Ціни на меблі варіюються в залежності від комплектації та габаритів, проте відзначимо, що на сайті «Дубок» вони одні з найнижчих в Україні. Річ у тім, що компанія спеціалізується на продажу доступних предметів інтер'єру, а також пропонує своїм клієнтам регулярні знижки і проводить акції. Також «Дубок» оплачує доставку регіонами всіх замовлень, сума яких перевищує 5 тис. грн. Таким чином, замовляти модульні вітальні на сайті компанії не просто зручно, але і по-справжньому вигідно.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Коментарі

  • Владимир Иващенко
    Владимир Иващенко

    Помимо мебели важно покупать качественное постельное белье, оно тоже играет большую роль не только в интерьере, а и в состоянии здоровья. Моя жена долгое время покупала постельное белье у своей подруги, оно было не очень качественное, но из-за того что она давала большую скидку для моей жены, мы покупали его на постоянной основе, практически даром, так как такой цены больше не найти негде, но у меня через определенное время началась жуткая аллергия, чесалось всё тело и слезились глаза, и мы долго не могли понять из-за чего, пока не поменяли постельное белье. После этого покупаем только качественное постельное белье от производителей - https://luxbed.com.ua/ Даже если оно дорогое, ведь здоровье дороже любых денег.

    5 червня 2021, 22:49
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися