КАСКО без поліції від «ПЗУ Україна»
Актуально

КАСКО без поліції від «ПЗУ Україна»

8 липня 2022, 16:33
0
0
Сподобалось?
0

Якщо ОСЦПВ є видом обов’язкового страхового полісу для власників транспортних засобів, то КАСКО оформлюється за бажанням. Це страхування, яке дозволяє покрити несподівані ризики, пов’язані з використанням автомобіля.

Автострахування КАСКО в Україні від компанії «ПЗУ Україна» ‒ це інструмент, який дає змогу не боятися ризиків, які загрожують вашому транспортному засобу. Детальніше ознайомитися з умовами договору страхування можна на сайті: https://www.pzu.com.ua/individual/avto/kasko.html.

Разом із «ПЗУ Україна» ви отримуєте доступ до послуг аварійного комісара, який допоможе заповнити документи, уникнути штрафів, зберегти водійські права та оформити заявку щодо відшкодування збитків безпосередньо на місці ДТП. Також клієнти можуть скористатися сервісом «PZU КАСКО Assistance», щоб розібратися з пуском ДВЗ через розряджену АКБ, дозаправкою або послугами евакуатора.

Клієнтам компанії «ПЗУ Україна» доступне автострахування «Зелена картка». Цей поліс обов'язковий для виїзду до понад 40 країн Європи. Завдяки йому покриваються збитки третім особам у разі виникнення страхового випадку за кордоном. Розмір виплати залежить від держави, де стався інцидент.

Від яких ризиків захищає КАСКО

Використання автомобіля супроводжується великою кількістю різноманітних ризиків, через які власник транспортного засобу може отримати збитки. Договір страхування КАСКО дає змогу розраховувати на відшкодування за такими ризиками:

  1. ДТП;
  2. крадіжка;
  3. пожежа або вибух;
  4. стихійні лиха;
  5. протиправні дії третьої сторони;
  6. пошкодження від предметів (дерево, стовп тощо).

КАСКО від «ПЗУ Україна»

Вибираючи КАСКО за програмою AVTOMIX  в «ПЗУ Україна», ви можете розраховувати на широкий захист власного автотранспорту від усіх можливих ризиків. Також це чудовий спосіб створити актуальний договір страхування під індивідуальні потреби . Це страхування можна оформити всім особам, які мають законні підстави для керування транспортним засобом, незалежно від їх віку та водійського стажу. КАСКО діє по всій території України та за її межами. Ліміт відшкодування без надання довідки компетентних органів сягає до 50 тис. грн.

Франшиза обирається клієнтом і може становити від 0% до 5%. В залежності від обраної франшизи розраховується платіж по договору КАСКО. При обраній франшизі за пошкодженнями 0% клієнт в разі настання страхової події не сплачує ніякі кошти, а всі витрати на ремонт його ТЗ бере на себе страхова компанія.

Переваги страхування в ПЗУ

Завдяки сервісу КАСКО Assistance ви можете розраховувати на цілодобову допомогу:

  • операторів;
  • евакуаторів;
  • служб таксі;
  • аварійного комісара тощо.

Перевагою співпраці з ПЗУ є швидкість, переважна більшість клієнтів отримують виплати у 26 денний термін. Також є можливість скористатися послугою “Дистанційне врегулювання” від ПЗУ. У разі ДТП потрібно лише зателефонувати за коротким номером 311, і оператор допоможе вам у подальшому вирішенні всіх питань.

Сьогодні компанія «ПЗУ Україна» пропонує своїм клієнтам оформити КАСКО не виходячи з дому, уклавши е-договір. Це допоможе зекономити ваш час, а сам договір буде завжди під рукою в улюбленому гаджеті.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися