Трави надійно допомагають чоловікам!
Актуально

Трави надійно допомагають чоловікам!

23 жовтня 2022, 16:38
0
1
Сподобалось?
1

Основні ознаки, які вказують на наявність простатиту – це порушення сечовипускання, можуть додатися болі у ділянці малого тазу та геніталіях, зниження ерекції. Рідко все виникає одночасно. Тому чоловіки частіше дізнаються про проблему, коли вона вже у гострій фазі. Тоді вони ризикують втратити ще й потенцію.

При простатиті простата збільшується і тисне на сечовий міхур. Тоді порушується сечовипускання і у сечі може зʼявитися кров. Простатит виникає через переохолодження, або бактеріальну атаку. Але найчастіше через ослаблення імунітету. У найбільшій небезпеці чоловіки за 40 років і далі.

У запушених випадках через постійне запалення простати виникає аденома – доброякісна пухлина, яка з часом може перетворитися у злоякісну.

Відома авторитетна травниця Тетяна Павлівна Радіонова, аби цього не допустити, радить одразу застосовувати свій трав’яний цілющий комплекс від простатиту. До нього входить бальзам (пити) та мазь (у задній прохід). Ці засоби швидко усувають запалення простати, усувають біль, нормалізують кровообіг, відновлюють ушкоджені тканини. Комплекс добре і швидко налагоджує сечовипускання. «Еліксир молодості для чоловіків» покращує потенцію, сприяє виробленню чоловічого гормону – тестостерону. Ці препарати не містять хімічних складників, тому не мають побічних дій, не шкодять печінці та іншим органам.

Засоби Тетяна Павлівна надсилає поштою по всій Україні.

– Про свій простатит дізнався випадково, - каже 59-річний мешканець Рівного Іван Ковальчук. Бувало, що злегка поколювало в області малого тазу. Але все списував на перевантаження через важку працю на городі. Головне – це труднощі із сечовипусканням, почав переживати за потенцію. Коли ж почув про простатит, то відразу став шукати, як його позбутися. Дружина прочитала, що добре при простатиті допомагають засоби з цілющих рослин. Замовила їх у травниці Тетяни Павлівни Радіонової. Після прийому курсу обстеження показало, що простата унормувалась. І поколювання у паху більше не турбували, сечовипускання налогодилось.

Більше інформації про натуральні травʼяні засоби для боротьби з простатитом, гемороєм, парапроктитом, закрепом, гайморитом, псоріазом, демодекозом, герпесом, грибком, артрозом, остеомієлітом, трофічними виразками, рожистими запаленнями, пролежнями, целюлітим, зайвою вагою, старінням шкіри обличчя і шиї, можна дізнатися на сайті Тетяни Павлівни Радіонової travnik.kharkov.ua.

Тел.  097 92573 97, 066 044 08 98.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися