Травами пів села на ноги поставила
Актуально

Травами пів села на ноги поставила

9 серпня 2022, 17:55
0
0
Сподобалось?
0

Лікарі давнини – Гіппократ, Гален, Авіценна – знали і широко застосовували багатовіковий досвід використання лікарських властивостей рослин при різних захворюваннях. У наш час, коли панує фармокологія, хороший фітотерапевт – на вагу золота. Унікальні рецепти травʼяних зборів Тетяни Радіонової перевірені понад сторічною практикою.

– Спочатку їх ретельно записувала моя прабабуся. Потім передала моїй бабусі, Софії Максимівні Євстратовій, доктору медицини Цюрихського університету, а та – моїй мамі, лікарю-терапевту, чудовому діагносту зі стажем роботи понад 50 років. Далі – мені, – розповідає Тетяна Павлівна.

Багато чого пані Тетяна вдосконалила, але у той же час вона намагається строго дотримуватися сімейного досвіду медичних традицій. Найчастіше люди потребують засобів від опіків, трофічних виразок, артрозів, грибкових захворювань, гаймориту, герпесу, засобів для лікування дихальних шляхів, а також органів травлення та інших захворювань.

– Мої травʼяні збори абсолютно натуральні та запатентовані – без синтетичних та гормональних компонентів. За зверненнями до мене вважаю геморой, простатит, псоріаз та демодекоз «хворобами століття», – пояснює Тетяна Родіонова.

В Арсеналі природних засобів Тетяни Радіонової:

– ВІД ГЕМОРОЮ – еліксир для внутрішнього прийому і мазь для зовнішнього застосування.

Приймати їх при запаленнях, болях, свербінні та кровотечах. Невелике полегшення відчувається уже після початку процедур. Виконуючи рекомендації щодо режиму харчування і стежачи за безперебійною роботою шлунка, багато людей забули про проблему надовго або й назавжди.

– ВІД ПРОСТАТИТУ – бальзам для внутрішнього застосування і мазь, яку необхідно вводити на ніч у задній прохід. Такі симптоми як важкість і біль у яєчках, біль у паху, утруднене або прискорене, неповне чи уривчасте сечовипускання поступово перестають турбувати, допомагаючи зняти запалення передміхурової залози і сприяючи зменшенню аденоми. А головне – повертається відчуття чоловічої повноцінності.

– ВІД ПСОРІАЗУ – комплекс: мазь для зовнішнього застосування та «Жива водичка» – так цей збір трав пані Тетяна назвала за його антисептичні і цілющі властивості. Він сприяє усуненню умов розвитку псоріазу зсередини.

– ВІД ДЕМОДЕКОЗУ – мазь і протирання, які борються з проблемою зовнішньо, і збір цілющих трав та коренів – для прийому внутрішньо, не даючи демодекозу підживлення зсередини.

– Зазначу, що для уточнення діагнозу не буде зайвою консультація лікаря. Звертайтеся до рецептів народної медицини. Застосування лікарських рослин у загальному комплексі лікувальних заходів обовʼязково буде ефективним. Завжди рада всім допомогти своїми цілющими засобами, – наголошує Тетяна Павлівна.

Більше інформації про натуральні засоби для боротьби з демодекозом, простатитом, герпесом, псоріазом, грибком, гайморитом, гемороєм, парапроктитом, закрепами, артрозом, остеомієлітом, трофічними виразками, бешиховими запаленнями, пролежнями, целюлітом, зайвою вагою, старінням шкіри обличчя і шиї та багато іншого можна знайти  на офіційному сайті Тетяни Павлівни Радіонової:

travnik.kharkiv.ua

інстаграм: tetiana_pavlovna_radionova

тел.: 097-9257397, 066-0440898

Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися