На Волині судять жінку, яка на знімала порчі на півмільйона
Кримінал

На Волині судять жінку, яка на знімала порчі на півмільйона

6 грудня 2015, 09:06
0
0
Сподобалось?
0

Волинський апеляційний суд слухає справу мешканки Ковеля. Жінка у липні 2014 року працюючи ріелтором. Завдяки своїй роботі вона знаходила людей, які мають гроші, і «розводила» їх.

Про це пише «Під прицілом».

Одна з клієнток звернулася до ріелторки з бажанням придбати нерухомість у передмісті Ковеля. Агент з нерухомості спершу звично запропонувала кілька варіантів, а пізніше приголомшила жінку страшною звісткою, мовляв на грошах, за які вона планує купити новий будинок – порча. Так звана ворожка люб'язно запропонувала зняти вроки з грошей, однак для цього їй треба провести спеціальний ритуал. Так гадалка наказала своїй клієнтці піти на ринок і купити три хустки – зеленого, білого та червоного кольорів. 

За кілька днів ворожка приїхала додому до жінки та взялася проводити магічні обряди. Гадалка таємничо розділила кошти, які були призначені для купівлі будинку, на три рівних частини і кожну з них загорнула в хустку певного кольору. Після магічного таїнства чаклунка забрала одну хустку з грошима з собою, а дві інші наказала заховати. Після цього шаманка ще кілька разів приїжджала до будинку клієнтки знімати порчі. Через кілька днів клієнтка розгорнула магічні хустки, однак своїх грошей вона так і не знайшла. Жінка одразу забила на сполох і кинулася до шахрайки, аби та віддала кошти. Однак так і не змогла їх повернути. 

У другому епізоді шахрайка зняла вроки з ювелірних виробів. На прохання свого знайомого «шаманка» зустрілася з жителькою Ковеля. Та розповіла, що у сім'ї її доньки постійно конфлікти та проблеми, а тому вона підозрює, що виною цьому може бути порча. Ворожка взялася «очистити» усі золоті вироби. Коштовності донька ковельчанки привезла аж з білоруського Бреста, де мешкає. Після проведення «обряду очищення» матір і дочка своїх дорогоцінностей більше не побачили.  

Коли справа дійшла до суду, шахрайка визнала свою вину, щиро покаялася та зобов'язалася повернути ошуканим жінкам всі кошти.

У вересні цього року Ковельський міськрайонний суд засудив ковельчанку до 4 років позбавлення волі, зобов'язав відшкодувати матеріальну шкоду повністю, а моральну – 5 000 гривень ошуканій клієнтці та по 2 000 матері з донькою. Проте обвинувачена подала апеляційну скаргу.

А вже на першому засіданні Апеляційного суду Волинської області обвинувачена подала клопотання, в якому просила відкласти розгляд її апеляційної скарги на 20 днів. За цей час вона зобов’язалася повернути усі борги потерпілим.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися