На Львівщини військовий «заробляв» на похованнях загиблих побратимів
Львівщина

На Львівщини військовий «заробляв» на похованнях загиблих побратимів

15 березня, 13:33
0
-1
Сподобалось?
-1

На Львівщині Яворівський районний суд виніс вирок військовому Миколі П. за шахрайство – сержант виманював гроші нібито на поховання побратимів та потреби військової частини.

Про це пише zaxid.net.

Суд виніс вирок у березні 2024 року.

Уродженець Львівщини, сержант Микола П. служить у одній з військових частин на посаді інструктора навчального механізованого взводу. Військового обвинувачували у шахрайстві, бо він виманював гроші нібито на поховання своїх побратимів, які загинули на фронті, а також на потреби військової частини.

У вересні 2023 року Микола П. спілкувався із чоловіком у Viber, ввів його в оману щодо свого місця служби та виманив 5000 грн нібито на поховання загиблих на фронті побратимів. Гроші чоловік перерахував на банківських рахунок військового.

У листопаді 2023 року, військовий знову звернувся до цього чоловіка та попросив надіслати гроші на дизельне пальне, яке потрібне для евакуації поранених військових. Шахрай отримав 800 грн на банківську картку.

Микола П. уклав угоду про визнання винуватості з прокурором.

Суддя Дмитрій Поворозник призначив військовому три роки тюрми, але звільнив від відбування покарання з річним іспитовим терміном.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися