Терористи готують відхід зі Слов’янська, якому передуватиме хімічний теракт
Кримінал

Терористи готують відхід зі Слов’янська, якому передуватиме хімічний теракт

28 травня 2014, 12:19
0
0
Сподобалось?
0

Учора в Слов'янську російські бойовики почали чергову акцію по залякуванню городян і дискредитації сил АТО, мовляв, українські силовики готуються застосувати хімічну зброю під час зачистки міста від бойовиків.

За розпорядженням самозванця Пономарьова в місті розклеюються листівки, в яких описуються «жахи» хімічної атаки, яку нібито готують силовики. Для посилення ефекту, усім бойовикам роздані протигази і засоби індивідуального хімзахисту. Більш того, учора Пономарьов на нараді розпорядився перевірити усі підвали і бомбосховища у місті.

Насправді, за наявними даними, бойовики запланували підірвати хімічні речовини на околиці міста і звинуватити потім в цьому урядові українські сили.

Швидше за все, йдеться про ємності з сірчаною кислотою, розміщені на території комбінату «Хімпром». Це підтверджує і один із затриманих раніше сепаратистів, який на допиті заявив, що резервуари вже заміновані і підірвати їх планують у разі наступу об'єднаних сил АТО.

В той же час, у розпорядженні штабу антитерористичної операції вже є карти, схеми і координати фактично усіх важливих баз, об'єктів і вогневих точок на півночі Донецької області, які використовують бойовики, причому здали їх урядовим силам самі ж терористи.

 

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися