Ягодинські митники вляпалися у «цукрову» справу
Кримінал

Ягодинські митники вляпалися у «цукрову» справу

4 липня 2014, 10:56
0
0
Сподобалось?
0

Співробітники Служби безпеки України викрили корупційні дії з боку окремих працівників Ягодинської митниці, які сприяли приватним підприємцям у зменшенні платежів до держбюджету при ввезенні товарів на територію нашої держави.

Зокрема встановлено, що одне з підприємств Івано-Франківської області намагалось ввезти в Україну 66 тонн цукру під виглядом суміші какао. Окрім того, що комерсанти при проходженні митного контролю та оформленні вантажу надали підробні супровідні документи, вони домовились із працівниками митниці, які підмінили зразки товару для експертного дослідження. Матеріали передано до органів прокуратури для прийняття процесуального рішення, повідомляє прес-центр СБ України.

За матеріалами СБУ органами Міндоходів стосовно директора приватної фірми складено протокол про порушення митних правил за ст.472 Митного кодексу України.

Згідно з постановою Апеляційного суду Волинської області товар вартістю майже півмільйона гривень конфісковано та додатково накладено штрафні санкції у розмірі 100 відсотків від його вартості.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися