Головного ударівця Волині Юрія Савчука виключили з парламентської фракції УДАРу
Політика

Головного ударівця Волині Юрія Савчука виключили з парламентської фракції УДАРу

14 травня 2014, 08:58
0
0
Сподобалось?
0

Парламентська фракція політичної партії «УДАР» виключила зі своїх лав народного депутата Юрія Савчука. Про це заявив лідер «УДАРу» Віталій Кличко.

"Прикро, але ми виключили з фракції Юрія Савчука. За порушення фракційної дисципліни. «УДАР» зажди був демократичною силою, де відбуваються відкриті дискусії щодо ухвалення будь-яких питань. І де партійці й депутати керуються перш за все державними інтересами, а не особистими. Якщо ж відбувається інакше - доводиться ухвалювати непрості рішення щодо окремих персоналій. Адже найважливіше для досягнення результату - це команда. Тільки об'єднавшись навколо принципів і спільних цінностей та завдань, ми зможемо отримати результат, якого прагнемо. На жаль, не всі здатні грати в команді", - підкреслив Кличко у коментарі прес-службі партії.

Раніше у ЗМІ Юрій Савчук заявив, що сам подав заяву на вихід з фракції через невдоволення пасивністю політсили і самоусування від влади.

Цікаво, що це уже не перший конфлікт Кличка та Савчука. Після Помаранчевої революції Віталій хотів очолити Федерацію боксу України. Тоді Юрій Савчук працював у її керівних органах і звільнився з посади через конфлікт з Кличком.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися