Волинський УДАР пішов проти центру
Політика

Волинський УДАР пішов проти центру

11 червня 2014, 09:56
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку відбулася позачергова конференція Волинської обласної організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка». Від самого початку тут панував високий градус. Головним питанням конференції було обрання нового голови осередку, адже попередній - Юрій Савчук, після виключення з парламентської фракції «УДАРу» за порушення партійної дисципліни, залишив і посаду голови обласного осередку. Новим головою волинського «УДАРу» центральні органи партії запропонували призначити Наталію Фірко. На парламентських виборах вона очолювала штаб партії на Рівненщині. Проте делегати конференції виступили категорично проти людини «з центру». 19 учасників конференції проголосували проти, п'ятеро утримались.

Головними спікерами конференції були опальний Юрій Савчук та заступник голови обласного осередку Ігор Алєксєєв. В один голос вони говорили про зраду принципів Майдіну вищим партійним керівництвом, вдхід від моральних принципів.

«Люди, які ні грама не зробили для цієї структури, ні гривні не виділили на її розвиток і жодного разу не приїхали сюди із діловим візитом тепер кажуть мені бути вільним і просто так віддати те, що я 2 роки створював своїми ресурсами та силами?! І кому віддати? - людині, яка поняття не має чим і як живе організація, які люди тут працюють і які принципи тут діють?!», - висловив свою позицію Алєксєєв.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися