Традиційний «Кубок Любарта» з таеквон-до цього року завоювала збірна Львова
Спорт

Традиційний «Кубок Любарта» з таеквон-до цього року завоювала збірна Львова

18 грудня 2014, 08:59
0
0
Сподобалось?
0

Нещодавно у Луцьку на базі спорткомплексу Військового ліцею з підвищеною військово-фізичною підготовкою відбувся традиційний турнір «Кубок Любарта», цьогоріч присвячений 75 річниці утворення Волинської області.

Змагання зібрали понад 120учасників з Волинської, Львівської та Рівненської областей. Також були представлені на турнірі: школа козацького гарту (керівник - О. Середюк) та команда тхеквон-до з Луцька(Я.Мацюк). Змагання проходили в 4-х дисциплінах: масогі-спаринг за правилами таеквон-до (ITF), туль-боротьба з умовним суперником,командний туль (тренер О. Кінах),  кьок-па - розбиття дошок (тренер В. Трубніков).

- Основна боротьба за командну першість розгорнулася між командами Луцька та Львова, представленого двома клубами. Інтрига у протистоянні зберігалася до останніх поєдинків. Команда міста Лева змогла випередити лучан на 5очок (65 очок проти 60) і стала першою. Третє місце з 19-ма очками зайняла школа козацького гарту Олександра Середюка. Хочу виділити блискучий виступ в командному туль луцької команди (Насірова О., Іванова В., Мікула О., Крайванович М., Урін М. - всі володарі 1-х гипів), - розповів президент Волинської федерації Таеквон-до (ITF) Олександр Кінах(ІІІ-й дан).

До речі, Олександр Андрійович уже виростив собі надійну зміну. Готували команду Луцька до змагань та левову частку організаційної роботи виконали його донька Каріна Кінах (ІІ-й дан, призер чемпіонату Європи) та Ігор Кінах Ігорю(І-й дан).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися