Іспанський футбольний тренер назвав світових лідерів невдахами через нездатність захистити Україну
Спорт

Іспанський футбольний тренер назвав світових лідерів невдахами через нездатність захистити Україну

10 березня 2022, 00:07
0
0
Сподобалось?
0

Головний тренер «Манчестер Сіті» Хосеп Гвардіола, у команді якого виступає українець Олександр Зінченко, гостро висловився про війну в Україні.

Гарячу промову опублікувала Marca.

«Драма в тому, що країни продовжують руйнуватися, тому що одна людина вирішує, що безневинні люди повинні бути знищені. Водночас світ стоїть на місці – світ мовчить. Не люди повинні вставати, а уряди всього світу, які мають ухвалити рішення або сказати, що таке не має відбуватися.

Якщо це все ж таки сталося, то тільки тому, що це провал політики, провал економіки, провал всього. Коли таке відбувається, кількість ненависті, яка буде в майбутніх поколіннях... щоб виправити це, можливо, знадобиться століття. Український народ ніколи не забуде, що сталося з ним. Вони спокійно жили – сиділи вдома, працювали, ходили до школи ... а потім за рішенням однієї людини вся країна зруйнована.

Уявіть таку ситуацію в наших країнах – людина приходить і вирішує напасти на нас, вбиває вашу родину та друзів. Ви втрачаєте все і вам доводиться тікати до іншої країни через одну людину.

Де НАТО? Де США? Де Європейський Союз? Вони намагалися уникнути всього, але тепер уже надто пізно. Це абсолютна неспроможність людства, нездатність політичних діячів. Вони існують лише для того, щоб ми могли жити трохи краще. Зрештою, ми ті, хто працює та сплачує податки. Вони переживають лише через це. Вони всі невдахи», – вибухнув Гвардіола.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися