Артилеристи знищили укріплення бойовиків: понад два десятки знищено, ще півсотні під завалами
Україна

Артилеристи знищили укріплення бойовиків: понад два десятки знищено, ще півсотні під завалами

17 листопада 2014, 11:16
0
0
Сподобалось?
0

За останні два дні українські артилеристи, які підтримують оборону Донецького аеропорту, завдали серйозних втрат бойовикам.

Так у суботу, 15  листопада, летовище спробували атакувати бойовики Гіві. Про перебіг бою повідомив у своєму блозі волонтер Роман  Доник, передають Патріоти України.

«Сьогодні у придурків банди Гіві, ну які з маніакальною завзятістю лізуть в аеропорт на забій, день раптово перестав бути томним і потемнів. Вони собі обладнали бомбосховище в районі гаражів (неподалік аеропорту).

Щось їм підказувало, що вони в безпеці там. Внутрішній голос обдурив. Сьогодні відкривши вогонь у відповідь, наші артилеристи накрили це укриття. За випадковим збігом обставин вдало потрапили.

Більше 20 загиблих, понад 30 поранених. Близько півсотні під завалами. Техніку щоб розібрати завали підігнати до вечора вони не змогли».

Тим часом прес-центр АТО поінформував про перебіг боїв за аеропорт у неділю, під час яких отримав поранення один з ватажків терористів на прізвисько Моторолла.

Так, після двох обстрілів терористами аеропорта з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї, проти них була застосована артилерія сил АТО. Її в районі Путиловської розв'язки було нанесено ураження угрупуванню «Спарта». За підтвердженою інформацією, знищено 23 бандита, ще 27 отримали поранення, серед поранених ватажок бойовиків Моторолла. Його авто знищено. У ході нанесення артилерійського удару використовувалась високоточна зброя, спроможна ефективно ліквідовувати визначені цілі. Після знищення терористів, обстріли в секторі припинились, ніч минула спокійно.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися