На Волині селяни збунтувалися проти незаконних вирубок і заблокували рух лісовозів
Україна

На Волині селяни збунтувалися проти незаконних вирубок і заблокували рух лісовозів

21 січня 2015, 20:36
1
1
Сподобалось?
1

Мешканці села Видерта Камінь-Каширського району обурені та занепокоєні вирубкою лісу на території місцевого лісгоспу. Селяни нарікають на незаконну лісозаготівлю, яка проводиться з відома працівників ДП «Камінькаширське лісове господарство» та продаж цим підприємством деревини для мешканців села за завищеними цінами.

Щоб протидіяти цьому та привернути увагу до даної проблеми, 17 січня місцеві мешканці заблокували шлях автомобілю, який перевозив деревину. Селяни стверджують що, ця деревина є незаконною, так як жодних маркувальних чіпів та будь-яких документів на неї не було. Про це йдеться у сюжеті «Громадське.Волинь».

З мешканцями села зустрівся представник «Правого сектору» Волині Павло Данильчук. Він запропонував чоловікам Видерти об’єднатися у громадське формування для охорони і підтримування порядку у селі, у тому числі аби зупинити рух лісовозів до того моменту, аж поки у законності рубок не розберуться правоохоронці.

«Вчора, захищаючи простих селян села Видерта, що на Камінь-Каширщині, вдалось сповна відчути анархо-бунтівний характер поліщуків. Прості та щирі, які мало вдаються в специфіку навколополітичних розкладів, дякували за підтримку називаючи нас представниками «Первого сектору», - розповів Данильчук.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Юрій
    Юрій

    Тут по всьому поліссі така ситуація.

    21 січня 2015, 23:33
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися