Україна

Маємо нове свято — День примирення. Замість 9 травня?

25 березня 2015, 00:08
1
-2
Сподобалось?
-2

Віднині у святковому календарі українців – на одне свято більше: Президент України Петро Порошенко підписав указ про встановлення Дня пам'яті та примирення. Припадатиме він щорічно на 8 травня.

Цей указ оприлюднений «з метою гідного вшанування подвигу українського народу, його видатного внеску в перемогу антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні, висловлення поваги всім борцям проти нацизму, увічнення пам'яті про загиблих воїнів, жертв війни, військових злочинів, депортацій і злочинів проти людяності, скоєних у роки війни, посилення турботи про ветеранів війни, учасників українського визвольного руху цього періоду, жертв нацистських переслідувань, затвердження наступності традицій воїнів-переможців нацизму і нинішніх захисників Вітчизни, консолідації суспільства навколо ідеї захисту України і у зв'язку зі святкуванням в 2015 році 70-ї річниці Перемоги над нацизмом в Європі і 70-ї річниці закінчення Другої світової війни «.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Вася
    Вася

    Введение ещё одного нерабочего дня ( 8 мая) не требует никаких расходов , но может дать значительную экономию денежных средств, так как новая дата будет выходным днём, а в выходной день, как известно, люди не работают, и естественно, зарплату за этот день не получают. В масштабе страны -- это экономия довольно приличных денег, правда, за счёт работающих граждан.

    28 березня 2015, 23:50
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися