Україна

Росія «втішила» гірників Донбасу: на ліквідацію шахт РФ дасть 1,2 млн доларів

13 квітня 2015, 14:22
1
0
Сподобалось?
0

Російська влада «втішила» українських гірників, які працюють на шахтах на окупованих бойовиками територіях: вони невдовзі… залишаться  без роботи. Адже на ліквідацію українських шахт виділять 1,2 млн доларів. Міністерство енергетики Російської Федерації уже замовило проектну документацію на ліквідацію шахт на території окупованого Донбасу, йдеться на сайті російського уряду.

Згідно опублікованою інформацією, на виконання робіт з реалізації скоригованої проектної та робочої документації по об'єкту «Моніторинг соціально-екологічних наслідків ліквідації шахт східного Донбасу» був оголошений конкурс, який пройшов з 18 березня по 8 квітня. Заявки будуть розглядатися 14 квітня. Повідомляється, що фінансування проекту здійснює уряд Росії, а його вартість становить 66 млн 143 тис. 380 рублів (близько $1,2 млн за актуальним курсом).

Джерело: Високий Замок


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Сергей
    Сергей

    Место доставки товара, выполнения работ и оказания услуг - Российская Федерация, Ростовская обл, В соответствии с конкурсной документацией. Господа журналисты, ну не несите чушь, читайте первоисточник. Речь идет о ликвидации шахт Ростовской области. http://www.zakupki.gov.ru/epz/order/notice/ok44/view/common-info.html?regNumber=0173100008315000009

    13 квітня 2015, 14:49
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися