Україна

Горлівський бойовик спалив свою наречену

12 травня 2015, 21:48
0
0
Сподобалось?
0

Стало відомо про чергове вбивство, яке було скоєне бойовиком «ДНР» на окупованій бойовиками території Донецької області. Про це повідомляє «Високий Замок» з посиланням на «Четвертую власть».
Інцидент стався в Горлівці, де «ополченець» вбив власну наречену. При цьому вбивство його подільники з так званої «поліції ДНР» намагаються повісити на іншу, невинну людину.
Про пригоду написала на своїй сторінці в соціальній мережі сестра загиблої Ганна Жукова. За її словами, свій пост вона також намагалася розмістити в групі «Самооборона Горлівки», але там він був швидко видалений адміністраторами, оскільки група управляється сепаратистами, які покривають злочинця.
«У мене убита сестра, убита вона ополченцем! А поліція зараз робить все, щоб він вийшов сухим із води! Так скажіть мені, будь ласка, де справедливість, за яку люди борються? Сестру мою він спалив в її квартирі, як сміття непотрібне! Але поліція нічого не хоче робити, знайшли лівого її друга і на нього списують це! Як це називається!?» - написала дівчина.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися