У донецькому аеропорту ще знайшли тіла кіборгів
Україна

У донецькому аеропорту ще знайшли тіла кіборгів

22 травня 2015, 17:15
1
0
Сподобалось?
0

22 травня з 10 до 12 години на території донецького аеропорту під завалами будівлі були знайдені тіла загиблих українських військовослужбовців-кіборгів. Їх ідентифікація буде можлива після проведення спеціальної експертизи. 
Контроль за підйомом та перевезенням тіл здійснювало ОБСЄ. Міжнародний комітет Червоного Хреста розпочав проводити визначені у таких випадках процедури.
Від Збройних Сил України під час пошуків загиблих Героїв був присутній представник Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування, який постійно знаходиться в Донецьку.
Тіла загиблих воїнів були перевезені в морг Донецька. Очікується, що найближчим часом вони будуть передані українській стороні. Під час виконання робіт з підняття останків з-під завалів будівлі донецького аеропорту сторони в цілому дотримувались режиму тиші, повідомляють у прес-центрі АТО.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • лана
    лана

    бідні хлопці, нам весь час розказували, що там було завалено тілами бойовиків, виявляється, насправді то були тіла наших загиблих воїнів. Тіла їх навіть не вивозили.

    22 травня 2015, 19:08
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися