Російський актор Олексій Панін мріє особисто перерізати горло Порошенку і побачити Львів у вогні
Україна

Російський актор Олексій Панін мріє особисто перерізати горло Порошенку і побачити Львів у вогні

4 червня 2015, 15:54
0
-1
Сподобалось?
-1

Скандальний російський актор Олексій Панін дав інтерв’ю для «Комсомольської правди», в якому вчергове виявив шовінізм та садистські нахили. Самих українців він назвав добрими, але дурними. Мовляв, їм так само легко задурити голову, як аборигенам, показавши буси.

Чимало часу Панін присвятив особисту Президенту України. Його він назвав «твариною», і заявив, що хотів би власноруч перерізати йому горло. Також російський актор поділився ще однією «сокровенною» мрією – побачити Львів у вогні, і побачити як російські війська наступатимуть на Україну.

https://www.youtube.com/watch?t=308&v=mea0zgN-jD0

Нагадаємо, наприкінці минулого року Паніна в Одесі затримали активісти євромайданівських організацій і змусили вибачитися на камеру за попередні образливі заяви про Крим та Україну. Після цього актора передали СБУ. Згодом росіянина відправили назад у Москву. Вже в Росії він зізнався, що йому було страшно, тому він вибачився перед українцями. Схоже після останніх заяв актору краще взагалі не з’являтися в Україні. Цього разу і активісти, і правоохоронці будуть менш терпимими.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися