Благочинні кошти, зібрані на церкву бойовиків, віддадуть пораненому бійцю АТО
Україна

Благочинні кошти, зібрані на церкву бойовиків, віддадуть пораненому бійцю АТО

30 вересня 2015, 09:25
0
0
Сподобалось?
0

Гроші з благодійних скриньок, що збирали в Кам’янці-Подільському на відбудову Свято-Олександро-Невського храму села Авдотьїне, що розташований на тимчасово окупованій території Донбасу, віддадуть пораненому бійцю АТО Олегові Волошину з Думанова. Про це пише НГП з посиланням на бійця батальйону «Гарпун», громадського активіста Павла Білоуса.

«Ми відразу просили в керівництва «Фуршету» віддати гроші на благодійність, але вони казали, що мають договір з іншим благодійними фондом і не можуть нічого зразу зробити. Наступного дня після візиту з працівником СБУ, вони таки подзвонили і сказали, що пристануть на мою пропозицію», – повідомив громадський діяч.

Він додав, що зі всіх скриньок було зібрано 5 тисяч гривень, і ці кошти передадуть пораненому під Дебальцево військовому. Олегу Волошину після артобстрілів розірвало кисть лівої руки та відірвало одну ногу.

Нагадаємо, що такі скриньки зі збору коштів на храм, яким опікуються бойовики, були розташовані фактично у всіх магазинах мережі «Фуршет» у різних областях України.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися