Окупований Крим без світла: перебої з хлібом, відключення опалення і черги за бензином
Україна

Окупований Крим без світла: перебої з хлібом, відключення опалення і черги за бензином

23 листопада 2015, 02:33
0
1
Сподобалось?
1

22 листопада близько опівночі у Крим припинилися поставки електроенергії з території України внаслідок підриву двох ЛЕП на Херсонщині. Дві інших ЛЕП, які подають електрику на півострів, були пошкоджені кількома днями раніше.

Для окупованого півострова, у прямому сенсі слова, настали чорні дні. Найгірша ситуація з усіх кримських міст у Керчі. Як повідомляє сайт «Новости Крыма», у неділю тут були навіть перебої з постачанням хліба. Сьогодні керченський хлібокомбінат працюватиме вночі, щоб забезпечити потреби мешканців. При цьому тут повністю відмовляться від випікання здоби, і сконцентруються тільки на хлібі. Також були труднощі у місцевому дитячому інтернаті. Їжу для вихованців готували на багатті.

Не менш весела ситуація у Судаку. Тут вмикатимуть воду лише на дві години на добу.

По усьому окупованому півострову розроблено новий графік централізованого опалення. Його вмикатимуть лише вночі. Вуличне освітлення у містах вимкнене. Більшість магазинів не працюють. Серед кримчан спостерігається ажіотаж поблизу автомобільних заправок. Також люди скуповують свічки.

Окрім того, є проблема зі сполученням між містами. Як відомо, значну частину пасажирських перевезень на півострові здійснював електротранспорт.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися