Україна

На сесії Ковельської міськради порядок денний формували за допомогою кулаків

24 грудня 2015, 15:40
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні у Ковелі мала відбутися третя сесії новобраного складу міської ради, яка завершилася скандалом і бійкою. Конфлікт виник на самому початку засідання, коли затверджували порядок денний. У залі зібралися не лише депутати а й громадські активісти, які чекали розгляду проекту рішення «Про виконавчий комітет міської ради», але воно було у кінці запропонованого переліку питань.

Як повідомляє «ПроКовель», це не сподобалася і депутатам фракції «Укроп», і тим численним присутнім, які прийшли підтримати своїх делегатів-кандидатів на членство у виконавчому комітеті. Керівник укропівців Ігор Пініс запропонував головуючому Олегу Кіндеру «взяти порядок денний за основу і після цього пунктом першим розглянути питання «Про виконком». Однак, поки він йшов до мікрофону, щоб озвучити думку фракції, його колега в раді Олександр Артишук (представляє у раді політичну партію «Сила людей») виявився спритнішим і з місця вигукнув свою пропозицію: проголосувати вцілому за порядок денний. Ось її міський голова відразу ж і поставив на голосування, як таку, що надійшла першою.  Результати голосування: більшість відала свій голос «за».

Незгодні здійнялися зі своїх місць і загрозливим натовпом посунулися в бік президії. У залі почалася штовханина і навіть зав’язалася бійка. Олег Кіндер закликав втрутитися в ситуацію поліцію. А кремезні молодики все продовжували махати кулаками. Зрештою працівники правоохоронних органів зуміли розняти забіяк і вивели їх із залу.

Поки поліція брала покази у свідків і самих винуватців пригоди, міський голова Олег Кіндер запросив до себе в кабінет усіх голів фракцій в раді на розмову, а після неї, очевидно так і не дійшовши згоди, закрив сесію.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися